Vrienden en zakenvrienden

Home Vrienden en zakenvrienden

Vrienden en Vriendinnen zijn belangrijk voor Stichting Kunstweek en zij genieten allerlei voorrechten. Hieronder vindt u alle informatie over particuliere Vrienden en Vriendinnen. De Kunstweek kent ook Zakenvrienden. Hier leest u meer over Zakenvrienden.
 

Cadeaus en voorrechten

Vrienden en Vriendinnen van Stichting Kunstweek genieten allerlei voorrechten. Zo krijgen zij elk jaar het Jaarboek Kunstenaars, de nieuwste editie van 'Wie is Wie in de Kunstwereld' en andere cadeautjes en aanbiedingen. Maar er is nog een goede reden om Vriend(in) van Stichting Kunstweek te worden.

Vrienden zijn belangrijk voor Stichting Kunstweek. Zij geven de organisatie morele steun. De organisatie die bestaat uit een heel groot aantal vrijwilligers, naast een klein team van vaste medewerkers.

Door Vriend te worden geeft u aan achter de promotie van beeldende kunst en Nederlandse beeldend kunstenaars te staan. Helpt u beeldende kunst en kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. En daarmee zijn de Vrienden van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek.

 

Voor 59 euro per jaar* (70 euro voor Vrienden in het buitenland vanwege de hogere verzendkosten) krijgt u elk jaar een pakket cadeaus en aanbiedingen met een waarde van circa 400 euro. Daarbij helpt u Stichting Kunstweek met uw financiële bijdrage en uw morele steun. En als u nu Vriend(in) van de Kunstweek wordt, ontvangt u meteen editie 1 en 2 van Beeldende Kunst in Nederland ter waarde van € 49,90) als welkomstgeschenk.Beeldende Kunst in Nederland

*Stichting Kunstweek heeft de ANBI-status.

Als Vriend(in) wordt u -als u dat wilt- met uw bedrijfs- of persoonsnaam vermeld op de website van Stichting Kunstweek. Naast de cadeaus, krijgt u regelmatig aanbiedingen, uitnodigingen voor bijeenkomsten, gratis toegangskaarten voor kunstbeurzen en meer.
 

Aanverwante informatie

Zakenvrienden
Vrienden programma en cadeaus
Overzicht van Vrienden en Zakenvrienden
Partners en Sponsors
Vrijwilligers

Word Vriend(in) van de Kunstweek


Ja, ik wil Vriend(in) van Stichting Kunstweek worden. Als Vriend(in) krijg ik cadeaus en voordeel ter waarde van circa € 400,- per jaar en kan ik extra profiteren van verschillende acties van Stichting Kunstweek en van alle privileges.

Wilt u hieronder aankruisen welke aanleiding u heeft om
Vriend(in) te worden?Hiermee machtigt u Stichting Kunstweek eenmalig het verschuldigde bedrag van uw rekening af te laten schrijven. (Bestellers buiten Nederland krijgen een factuur en vullen 0 in bij bankrekening, t.n.v. en plaats.)


Vriend(in):
bedrijfs- of persoonsnaam
Geslacht M V
Adres
Postcode
Plaats
Ik wil wel niet als Vriend(in) op de website van Stichting Kunstweek vermeld worden.
Emailadres

Hierna kunt u Stichting Kunstweek machtigen het door u verschuldigde bedrag van uw rekening af te laten schrijven. (Deze pagina garandeert het beveiligd versturen van uw gegevens.)

Post- of bankrekening:

t.n.v.

Plaats

Uw gegevens worden niet gebruikt, anders dan voor verstrekking van informatie over Stichting Kunstweek en uw rechten als Vriend(in).

 
Achter deze link vindt u de bepalingen met betrekking tot de relatie tussen Stichting Kunstweek en Vrienden van Stichting Kunstweek.EnglishDeutschFrançais