Steun de beeldende kunst in Nederland:
word Vriend van Stichting Kunstweek!

... en profiteer tegelijk van mooie cadeaus en voordelen


 Waarom vriend worden?

Door Vriend te worden helpt u beeldende kunst en beeldend kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. En daarmee bent u als Vriend van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek. U bent Vriend voor slechts € 70,- per jaar (dat is minder dan 6 euro per maand).

 Wat krijg ik als Vriend?

Vrienden van Stichting Kunstweek zijn onmisbaar en worden dan ook jaarlijks verwend met leuke cadeaus, voordelen en aanbiedingen. De cadeautjes worden elke maand gecommuniceerd in de speciale vriendennieuwsbrief en variëren regelmatig. Maar in elk geval krijgt u als Vriend elk jaar opnieuw:

 Jaarlijkse cadeaus, op aanvraag

  • gratis het nieuwste Jaarboek Kunstenaars,
  • gratis entree voor twee personen bij meerdere grote kunstbeurzen,
  • 20 % korting op geselecteerde kunstwerken
  • gratis toegang tot de VIP-Preview van de EuropArtFair,

   Tijdelijk een extra welkomstgeschenk t.w.v. € 275,- !  


U bent Vriend van Stichting Kunstweek voor slechts € 70,- per jaar. Daarmee krijgt u alle jaarlijkse cadeaus en voordelen, steunt u de beeldende kunst in Nederland én krijgt u nu meteen een welkomstgeschenk ter waarde van € 275,-!
Mooier kunnen we het niet maken ... 😊

U krijgt als welkomstgeschenk de serie 'Beeldende Kunst in Nederland' bestaande uit 5 kunstboeken, het prachtige, met de hand genummerde boek Cohen's Choice dat is uitgebracht met een gelimiteerde oplage van 2.000 exemplaren en op groot formaat (bijna tabloid). Plus u krijgt een ets (10 x 10 cm) uit de serie 'Op reis' van Ad Arma, Briljanten kunstenaar van het jaar 2022. Elke ets is met de hand genummerd en gesigneerd.Gelimiteerde oplage en beperkt beschikbaar, aanbod geldt zolang de voorraad strekt!Stichting Kunstweek
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
E   info@kunstweek.nl
T   0162 58 09 09