Partners en Sponsors

Home Vrienden Partners en Sponsors

De organisatie van de verkiezing, de feestelijke Kunstweek en andere activiteiten die plaatsvinden voor en tijdens de Kunstweek, kan alleen met deze omvangrijke opzet en grote mate van professionaliteit plaatsvinden dankzij de gewaardeerde steun van onze partners en sponsors. Zij worden hier dankbaar vermeld.
  

Hiscoxwww.hiscox.nl

Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren van kunstcollecties, luxe villa’s, inboedels, sieradencollecties en tweede woningen van vermogende particulieren. Tevens biedt zij professionele beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen.


museum boijmans van beuningenwww.boijmans.nl

Museum Boijmans Van Beuningen is een museum voor beeldende kunst, gelegen aan het Museumpark te Rotterdam. Het museum toont creaties op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design. De collectie tekeningen is een van de belangrijkste ter wereld. Boijmans Van Beuningen biedt een overzicht van Nederlandse en Europese kunst, van de vroege middeleeuwen tot in de 21e eeuw.


Winsor & Newton
www.winsornewton.com

Winsor & Newton staat van oudsher in het hart van de wereld van kunstschildermaterialen en houdt trots vast aan de belofte om altijd "The World's Finest Artist' Materials" te blijven maken.

 

AXA Art www.axa-art.nl

AXA Art legt zich toe op het verzekeren van kunst- en collectievoorwerpen en muziekinstrumenten. AXA Art biedt verzekeringen op maat voor particulieren, musea, tentoonstellingen en kunsthandelaars.

 

Aanverwante informatie

Vrienden
Overzicht van Vrienden
Vrijwilligers

Mogelijkheden voor sponsoring en communicatie

Stichting Kunstweek biedt talloze mogelijkheden voor hoogwaardige en effectieve communicatie. Het communicatiepakket van Stichting Kunstweek bestaat uit (onder meer) de Kunstweek-opening, de verkiezing Kunstenaar van het Jaar, de Kunstweek Nieuwsbrief, de Kunstweek Website, toegangskaarten, catalogi, plattegronden beurzen, stands op beurzen, persberichten, (besloten) bijeenkomsten, advertenties in de NRC, Volkskrant en Trouw, folders, posters, reportages op TV en radio en publicaties in kranten, tijdschriften en op internet. We informeren u graag over de mogelijkheden. Geeft u ons aan wat uw interesse heeft?

Hieronder kunt u uw vraag, opmerking of wens vastleggen. U kunt erop rekenen dat u binnen enkele werkdagen onze reactie krijgt.

Naam

Geslacht

Adres

Postcode

Plaats

Emailadres

Ik heb deze vraag of wens:

               van beek art supplies www.vanbeekart.nl

Van Beek onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden, tekenmaterialen, papier, spuitbussen met verf of royalty free images, computersupplies, kantoorartikelen, dtp supplies, ontwerp- en presentatiematerialen of lijsten; bij Van Beek bent u aan het juiste adres.

Ckaartwww.ckaart.nl

Houders van de Ckaart krijgen kortingen op kunst en cultuur. Doel van de Ckaart is om het voor meer mensen mogelijk te maken om te genieten van kunst en cultuur.

Realisme www.forreal.nu

In de Passenger Terminal Amsterdam wordt jaarlijks de kunstbeurs FORREAL gehouden, de enige kunstbeurs waar uitsluitend hedendaagse figuratieve kunst te zien is. Gerenommeerde galerieën uit binnen- en buitenland tonen en verkopen er werk van zowel Nederlandse als internationale kunstenaars die zich hebben toegelegd op de figuratie en het realisme in schilder- en beeldhouwkunst.

Kroller Muller www.krollermuller.nl

In het Kröller-Möller Museum vind je de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan, en organiseert het museum bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

Informaxion www.informaxion.nl

Informaxion e-messaging levert sinds 1999 diensten, producten en advies op het gebied van online communicatie via SMS, WhatsApp en fax. Ze ondersteunen graag bij het opzetten en uitvoeren van online communicatiestrategie.
AKDwww.AKD.nl

AKD met 220 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs, thuis in vrijwel alle rechtsgebieden, met oprechte belangstelling voor uw organisatie, uw branche en uw omgeving.


Royal Talens
www.talens.com


Royal Talens wil creatieve expressie op het gebied van schilderen en tekenen faciliteren en stimuleren. Talens kenmerkt zich door zijn kwalitatief hoogwaardige en inspirerende producten en kennis in ieder relevant segment.
Almedeon www.almedeon.com

Almedeon produceert, organiseert, distribueert de mooiste communicatieproducent. Leverancier van marketing communicatiemiddelen met een landelijk klantennetwerk en internationaal aanbod van toeleveranciers en bieden daardoor de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.


Kunst.nl www.kunst.nl

Kunst.nl is de grootste kunstuitleen met een collectie van 50.000 kunstwerken van ruim 1.000 kunstenaars uit Nederland en België. Al meer dan 2.000 bedrijven en instellingen huren kunst op basis van de full-service formule. Deze grootste kunstcollectie van Nederland is ook beschikbaar voor particulieren.
Nationaal Kunstplatform wwww.nationaalkunstplatform.nl

Het Nationaal Kunstplatform publiceert op zijn website en in zijn nieuwsbrieven actuele informatie over kunst en cultuur. Kunst- en cultuurliefhebbers krijgen zo het hele jaar door nieuws over muziek, theater, kleinkunst, cabaret, exposities, veilingen, optredens van orkesten en dansgezelschappen, beurzen, filmfestivals, ballet, opera, enzovoorts.

Art Breda www.artbreda.nl

ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Jaarlijks in april.
Kunst.nl www.kunstrai.nl

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zestig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.
Ckaartcreativeart.company

Creative Art Company produceert originele kunstexposities in samenwerking met (internationale) kunstenaars op bijzondere locaties. Daarnaast biedt Creative Art Company persoonlijke, professionele begeleiding en advies rondom kunst aan- en verkopen. De kunstexposities en art consultancy staan altijd in het teken van concrete goede doelen om hierdoor bij te dragen aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Stichting Kunstweek
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
E   info@kunstweek.nl
T   0162 58 09 09